Witamy na forum!
Administrator
- Jej, cóż za wachlarz propozycji! - Divie o mało nie zakręciło się w głowie z wrażenia. - Chociaż, wie pan na jakim Pokemon mi zależy - dodała, uśmiechając się głupio, zakłopotana i zarumieniona.
Mam jeszcze jednego pokemona. Powiedział profesor.
Chociaż nie wiem czy się nadaje. Powiedział i wypuścił pomarańczowego pieska z Pokeballe.
Nazywa się Growlihe.
Administrator
- Pan chyba umie czytać mi w myślach! - powiedziała brązowooka, uśmiechając się uradowana. - Chodziło mi właśnie o Growlithe'a... - szepnęła, kucnęła i dała psu rękę do obwąchania. - On czy ona?
To samiec. Powiedział profesor.
Opuścił go trener.
Growlithe obwąchał twoją rękę. Od razu nabrał do ciebie zaufania.
Administrator
- Rozumiem... Chociaż nie, nie wiem jak to jest... Ale niech mi pan wierzy, będzie mu ze mną dobrze! - zapewniła go Diva i pogłaskała psa. - Czy mogę prosić o rzeczy potrzebne na podróż?
Dobrze. Powiedział prof. i podał ci Pokedex, Potion, PokeNav i 5 Pustych Pokeballi.
Administrator
- A Growlithe'a? - spytała Diva. - Gdzie jego PokeBall? - dodała i przeskanowała psa PokeDex'em.
Profesor podał ci Pokeball pokemona.
Growlithe
Lv 5
Typ: Ogień
Ataki: Ryk, Gryzienie
Administrator
- Oh, dziękuję - powiedziała dziewczyna i wzięła rzeczy. -A teraz... Mogę już iść, prawda? - upewniła się.
Możesz. Opowiedział profesor i poszedł do pokoju obok.
Administrator
- Dziękuję i do widzenia! - krzyknęła i wyszła z laboratorium. Tuż za nią podążał Growlithe. Razem poszli na drogę 1.
Nowy użytkownik
Dzień dobry profesorze czy ma pan chimchara? Jmię: Marcel Nazwisko:Gruchała wiek:10lat pieniądze:3000 profesja:trener\hodowca\ koordynator mg:wszyscy przedmioty;pokedex pokenav x5 pokeball pokemony chimchar lvl:5 typ ognisty płeć samiec ataki krąg ognia ,miotacz płomieni ,drapanie,tunel,